Alla inlägg under december 2007

Av Eva - 11 december 2007 22:13

Efter gårdagens vilodag var jag idag mycket piggare.
Har både sprungit och simmat.
Jag är ingen simmare, och jag brukar tycka att simma är tråkigt men denna hösthar det vänt lite grann. Det vill säga jag är fortfarande ingen simmare, på långa vägar men jag har börjat tycka att det är rätt så kul att simma.
Jag har till och med i bland längtat till jag ska simma och det har jag inte gjort förr. Tar det som ett bra tecken!

Men åter till dagens eller kvällens simning,rättare sagt.
Simmar ofta med Triathlon Väst, när jag simmar. Det tycker jag är bra. Att ha några att simma med och en tid att passa så man kommer iväg.
I kväll var det riktigt roligt pass. Speciellt när vi var 6 stycken som låg på samma bana och simmade ett antal 50 meters intervaller. Både kul, jobbigt, trångt och nyttigt för triathlonsimning, Då det brukar vara trångt, vid starten och även ibland under hela loppet.

Jag glömde till och med bort tid, så kul och jobbigt var det. I vanliga fall brukar jag ha koll på klockan när jag simmar men helt plötsigt hade jag simmat över en och en halv timme, bara så där! Jag har inte legat i vattent och simmat så här länge på väldigt, väldigt länge. Sist var nog förra året när jag var på simläger.
Och det var länge sedan jag hade så kul på ett simpass!

Av Eva - 10 december 2007 19:23

Idag hade jag tänkt att både springa och gå på styrkegympa men jag la ner båda två. Då jag redan i morse var trött. Hela jag var jätte trött så jag bestämde mig redan i mosre, trots att jag hde gjort i ordning allt för att jag tänkte springa till jobbet idag att jag skulle vila i stället.
Så när klockan ringde, tidigt, för att jag ska hinna springa till jobbet. Så ställde jag om den och sov en timme extra och tog bilen i stället.
Det är inte ofta jag brukar hoppa över träning, men idag kändes det helt rätt. Trots att jag hamnade i en jätte lång bilkör pga av en långtradare som fått motorstopp när jag var på väg till jobbet.
Ångrade mig lite när jag såg ett par joggare när jag satt i bilen på väg hem.
Men iallafall tror jag att jag gjorde rätt.
Tränade på bra förra veckan så jag var sliten. Och min kropp behövde nog denna extra vilodag för att återhämta sig.
Ska nog springa till jobbet imorgon istället.  Och simma, för tisdag är för mig lika med simdag!



Av Eva - 6 december 2007 17:23

Så var det helt klart.
Jag är numera medlem av Team woolpower.
Detta är ett utklipp från www.woolpower.se presentation av sitt team:
Vi tycker om starka personligheter, människor som har ambitioner och som gärna tar täten i utvecklingen. Därför har vi samlat ihop en utvald skara personer inom olika områden som vi samarbetar lite extra med. De tycker alla väldigt mycket om Woolpower och använder kläderna flitigt och intensivt. De testar och utvärderar plaggen i tuffa förhållanden och vi tar till oss!

TEAM Woolpower är en handplockad skara av fem personer. Här har vi Årets Äventyrare 2007, vi har den svenska mästaren i surfski-paddling, en av Sveriges absolut bästa triathleter, en auktoriserad bergguide som är en ikon inom sitt gebit och vi har en av Europas mest fotograferade snowboardåkare.
Läs mer på http://www.woolpower.se/se/asp/partners_1.asp


Vad är då woolpower:
UNDERSTÄLL MED OMTANKE. Woolpower är en hel kollektion av plagg för hela kroppen, som kan kombineras på olika
sätt beroende på temperatur och form av aktivitet. Woolpower underställ, sockor och förstärkningsplagg tillverkas i
materialet Ullfrotté Original. Och allting tillverkas på plats i Östersund. Materialet finns i olika tjocklekar och har olika
funktioner och fördelar. Tjockleken på materialet mäts i gram per kvadratmeter och finns i 200, 400, 600 och 800 g/m².
(
Källa www.woolpower.se )


Och så här ser jag numera ut :)


Av Eva - 5 december 2007 13:53

Idag har jag cyklat, på riktigt, ute alltså på min träningscykel. Första gången sedan Florida. Jar har cyklat  många gånger sedan dess egentligen, har varit på spinning en gång, sedan har jag cyklat fram och tillbaka till mitt jobbet många gånger.
Men idag tränade jag cykel, ute. Det var kul fast väderet inte är det bästa. Grått, blåsigt och regn. Jag cyklade "bara"  lite drygt två timmar men det räckte. Blev både trött och hungrig. Jag hade tänkt träna lite mer idag men jag får se om jag orkar ut igen.
Det är mycket annat just nu, julfester, glöggfest, stugvakteri, kalas, julmarknader m.m Sånt är också jobbig (på ett annat sätt än träning då fast det tar också på krafterna) fast kul och trevligt också så klart. Och december är ju en "typisk-månad" med många aktiviteter.
Ibland behöver man bara vara hemma och ta det lugnt.

Av Eva - 3 december 2007 17:37

Igår var det fösta advent och vi tände det första ljuset. Har i helgen haft besök av min mamma och pappa, det var kul.
På tal om advent är jag imponerad och tycker att det är väldigt fint  med alla adventsljusstakar och stjärnor som lyser i nästan varje fönster.
Det är inte alla som tänder eller har lampor i sina fönster men nu tror jag nästan alla har adventssaker i sina fönster och de lyser så fint. Jag tycker att det är kul att springa och titta på dem. Eller jag menar att jag underhåller mig själv genom att "kika" på alla fönster medan jag tränar.
Jag hoppas på att komma igång mer med träningen denna vecka. Jag längtar till jag ska ut och cykla. Antingen blir det på onsdag när jag är ledig eller så får det vänta till helgen, beroende på väder och vind.
Nu ska jag till Posten och hämta ut ett paket från en ny sponsor. Jag åter kommer mer om denna snart!

Ovido - Quiz & Flashcards