Direktlänk till inlägg 10 juni 2007

Seger i Furulundstriaden

Av Eva - 10 juni 2007 21:21

Idag gick den andra deltävlingen i Svenska triathlon cupen av stapeln i Oskarström utanför Halmstad. Distansen var kort dvs 750 m simning, 21 km cykel ( 1 km mer än det egentligen ska vara), och 5 km löpning.
Denna täling är den enda där simningen avgörs i bassäng. Inte till min fördel då man inte får ha våtdräkt eller jag kan göra voltvändningar.
Men jag vevade på och kom upp till slut, med skrapsår på smalben och knä. Jag förmodar att jag var den enda som lyckades att slå mig på väg upp ur bassängen?!
Hur som helst så gick cyklingen bra. Cyklade bra och var i ledningen efter cyklingen.
Men löpningen, jag säger bara, tack till alla som stod ute med vattenslangar! Det var verkligen jätte varmt och otroligt jobbigt.
Men jag fick tider och jag sprang snabbast, vilket alltid är kul.
Fast jag tror att jag hade värmeastma, fast jag har aldrig hört talas om det, men finns det köld astma så borde det ju finnas värmeastma eller?!
Jag kunde iallafall inte andas ordentligt under hela löpningen. Annika, Martin syrra filmade hela tävlingen och man höra hur jag andas konstigt när jag sprang förbi på filmen.
Men nu mår jag bra, fast trött, värmen tar på krafterna.
Bilden är från dagens bassängsimning och det är Annikas Fredrik som tagit den!

 
 
Ingen bild

trimannen

10 juni 2007 23:07

Grattis till segern!
Du ser stark ut på bilden!

 
Ingen bild

Fredrik G

10 juni 2007 23:25

Grattis till ännu en seger!

Jag känner igen det där med skrapsåren från min första tävling , Hjorten ½IM för två år sedan. Där simmar man också i bassäng.

 
Ingen bild

Fan

11 juni 2007 06:42

Grattis till segern och lyck till framöver i Cupen och övriga tävlingar !

 
Ingen bild

Lafin

11 juni 2007 14:53

Hej!

Stort grattis!!
Snyggt jobbat, trots bassängsim och värmeastma!

(som sagt, din och Coltings blogg som man följer...)

 
Linda

Linda

12 juni 2007 07:34

Grattis till segern! Du är imponerande snabb. Kul att det gick bra i Polen också. Lycka till i Göteborg på Söndag!

http://www.lindaeriksson.com

 
Ingen bild

Reymar

15 juni 2007 14:41

Jag hörde också att det pep i andningen på Furulundstr. Har inte hört om att värme kan utlösa astma. På din nivå är det väl viktigt att ta reda på om du har ngn obstruktivitet. Om du vill kan jag ordna en spirometri nästa vecka på min vårdcentral i Särö. Man kan också ev göra en torrluftsprovokation.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 10 maj 2010 23:07

Här kommer jag att blogga fortsättningsvis http://twitter.com/thuleadventure www.thuleadventureteam.com www.evanystrom.comhttp://www.facebook.com/#!/pages/Thule-Adventure-Team/264798978667?ref=ts  Thule Adventure teams "fan club" på facebook. G...

Av Eva - 1 maj 2010 08:27

Grått ute och regnet hänger i luften idag igen. Var är solen kan man ju undra?! Verkar som att det ska bli lite bättre väder imorgon, man kan ju alltid hoppas på det. Ska iväg och simma snart, inomhus   . Satt och läste Outside träning 2010 till ...

Av Eva - 30 april 2010 18:54

Ledig dag = cykeldag. Blev ett långpass på cykeln idag. Hade tur och klarade mig rätt bra från regn under passet. Fick ta av och på regnjackan ett par gånger bara :) Just nu regnar det desto mer. I Kina gick det också bra även om teamet hade det tu...

Av Eva - 28 april 2010 15:53

Förmiddagens cykelpass vimlade av fina vitsippor i skog och mark! Kan tänka mig att eftermgens löppass kommer att kantas av ännu fler vitsippor! Det är härligt med vår! I Kina går det bra. Thule Adventure Team vann första etappen och blev tvåa på...

Av Eva - 25 april 2010 21:25


I torsdags åkte Martin till Kina för att tävla i Baise International Outdoor Quest‏. Tävlingen startar i morgon måndag och är en fyra dagars etapp tävling.Thule Adventure team i Kina består av:  Richard och Elina Ussher, Martin och Karl ( ej me...

Ovido - Quiz & Flashcards