Direktlänk till inlägg 7 april 2009

Hemma-läger

Av Eva - 7 april 2009 09:25

När alla, ok många andra av mina kompisar och konkurenter just för tillfället är på träningsläger på Mallis, Lanzarote, Italien osv. Så är jag hemma istället. Vi har tidigare år också varit iväg på olika ställen och tränat och tävlat. Men i år så har det varit annat som kommit ivägen.
Så i år blir det läger på hemma plan. Och i år verkar det vara toppen då det har varit fint väder och ser ut att bli fint hela påskhelgen också.
Har varit ledig sedan i fredags, och är ledig fram till på tisdag om en vecka.
Skönt, och härligt!

Förrutom att träna har jag hunnit med att göra saker som jag tänkt göra länge, som att tvätta bilen till exempel. Det är en fördel med att vara på hemma-läger, man hinner ev. göra lite saker hemma.
Idag blir en lugn dag träningsmässigt, simningen ikväll.

Imorgon blir det intervalldag med cykel och löpintervaller, resten av veckan kommer nog att bli mycket cykel. Förhoppningsvis i solsken!

Igår när jag cyklade så steg en stor älg ut på vägen 75-50 meter framför mig. Jag drog ner på farten, och av erfarenhet, cyklade jag försiktigt mot den. Älgen bara tittade på mig. Jag skrek -STICK, men den bara tittade. Tillslut när jag var rätt när den lunkade den in i skogen. Tack för det!
Har varit med om en älg som, när jag "lockade" på den kommit springade mot mig. Det var inte kul!

Kul däremot var multisport/adventure racing dokumentären som sändes på TV4 i söndags eftermiddag. Intressant och rolig. Bäst av allt var alla gammal filmer de klippt i hop från gammal AR-tävlingar. Bland annat när jag var med i Kirigstan, och blev riktigt trött. Men fick se entjej som var solbränd och skitig i ansiktet och som såg väldigt trött ut, det var jag. Började skratta när jag såg mig själv, men usch hur jag mådde, längtar inte tillbaka. Bara glad att jag överhuvudtaget kom i mål efter 6 dygn nonstop tävlande (vi sov ca 13 timmar), dålig mage och 13-14 000 höjdmeter i benen. Har inte riktigt smält denna tävling än trots att det snart är 6 år sedan :)
Repris den 18 april kl. 13.00 för de som är intresserade av Adventure Racing och multisport och missade detta intressanta program. 
ANNONS
 
Linda

Linda

7 april 2009 18:11

Jag såg dig allt! Det var en bra dokumentär. Nästan så att man blir lite sugen att prova...Jag stannar också hemma i sverige hela våren. dels för att jag inte fått bukt med mina infektioner och dels för att jobbet har kommit i vägen. Vi kanske ses i sommar. Inget klart om jag kommer att köra nåt eller inte.

http://www.lindaeriksson.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 10 maj 2010 23:07

Här kommer jag att blogga fortsättningsvis http://twitter.com/thuleadventure www.thuleadventureteam.com www.evanystrom.comhttp://www.facebook.com/#!/pages/Thule-Adventure-Team/264798978667?ref=ts  Thule Adventure teams "fan club" på facebook. G...

Av Eva - 1 maj 2010 08:27

Grått ute och regnet hänger i luften idag igen. Var är solen kan man ju undra?! Verkar som att det ska bli lite bättre väder imorgon, man kan ju alltid hoppas på det. Ska iväg och simma snart, inomhus   . Satt och läste Outside träning 2010 till ...

Av Eva - 30 april 2010 18:54

Ledig dag = cykeldag. Blev ett långpass på cykeln idag. Hade tur och klarade mig rätt bra från regn under passet. Fick ta av och på regnjackan ett par gånger bara :) Just nu regnar det desto mer. I Kina gick det också bra även om teamet hade det tu...

Av Eva - 28 april 2010 15:53

Förmiddagens cykelpass vimlade av fina vitsippor i skog och mark! Kan tänka mig att eftermgens löppass kommer att kantas av ännu fler vitsippor! Det är härligt med vår! I Kina går det bra. Thule Adventure Team vann första etappen och blev tvåa på...

Av Eva - 25 april 2010 21:25


I torsdags åkte Martin till Kina för att tävla i Baise International Outdoor Quest‏. Tävlingen startar i morgon måndag och är en fyra dagars etapp tävling.Thule Adventure team i Kina består av:  Richard och Elina Ussher, Martin och Karl ( ej me...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se